Menu

Therapie

Soms zorgen de uitdagingen in je leven ervoor dat je wordt uitgenodigd om stil te staan bij jezelf. Misschien ervaar je dat je aan het worstelen bent met een moeilijke situatie,  of met je eigen patronen en gevoelens. Of heb je te maken met overbelasting en psychische klachten. Therapie kan je helpen weer in balans te komen en om te gaan met dat wat er op je pad komt. Zodat je weer verder groeit en de keuzes kunt maken die goed zijn voor jou. 

Er wordt gewerkt met gespreksvormen en oefeningen die je helpen om dichter bij jezelf te komen. Van daaruit kun je op een nieuwe manier naar jouw dilemma's te kijken. Misschien zijn er oude pijnplekken en patronen die aandacht nodig hebben zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen. Je gaat ontdekken hoe je werkelijk wilt zijn en handelen in je dagelijkse leven. Dit geeft richting en energie aan de ontwikkeling die nodig is voor jou. Ik begeleid je graag op deze weg.

Mijn werkwijze is gevoed door diverse stromingen: mindfulness, acceptance en commitment therapie (ACT), oplossingsgericht werken, traumaopstellingen en focusing. Focusing is een methodiek die handvatten biedt om voelen, denken en doen weer in balans te brengen. In het menu vind je meer informatie over focusing.

Op het gebied van relatie therapie ben ik opgeleid tot EFT basis-therapeut. Voor meer informatie over dit aanbod kun je ook kijken op mijn pagina over relatievragen en www.eft.nl.

Ik ben erkend psychosociaal therapeut, aangesloten bij het NVPA (Nederlands Verbond voor Psychosociaal therapeuten en Agogen) en Registertherapeut RBNG. Voor informatie over vergoedingen en tarieven bezoek 


Maak een afspraak of stel een vraag:

Mirjam van den Anker
Mailen
Of bel: 06 380 38 329