Menu

Agenda

Focusing voor therapeuten, hulpverleners en coaches:

  • Basistraining Focusing, 5 april en 12 mei 2023, Culemborg. 
  • Verdiepingsmodule Focusing; werken met delen, 3 dagen. Deze training  wordt in 2023 gegeven. Trainingsdagen: 11 oktober, 3 november, 22 november.
    De training brengt je verdieping van je focusingkwaliteiten en geeft je inzicht en vaardigheden om te werken met delen in focusing. Delen die aan bod komen zijn gekwetste en jonge delen, en beschermende en verdedigende delen (zoals innerlijke criticus)
  • Lesdagen Focusing als onderdeel van de OPST opleiding; voorjaar 2023. Meer informatie over deze opleiding

Consulten individueel en voor koppels:

Voor actuele informatie over de termijn waarop je terecht kunt neem je het beste even contact met me op.


Aanpassingen en beleid i.v.m. het Coronavirus:

Ben je positief getest en voel je je niet ziek? Dan bel je me even en vervangen we de geplande live-sessie door online werken of een telefonische sessie. 
Ben je wel ziek dan gelden mijn gebruikelijke annuleringsvoorwaarden; bij ziek afmelden vanaf 24 uur tevoren wordt er 50% van het tarief in rekening gebracht.

Zelf werk ik graag live maar ben ik ook aangenaam verrast door de mogelijkheden van videobellen en ik merk dat dit door veel klanten ook zo ervaren wordt. Wel is het belangrijk dat je thuis zorgt voor een plek waar je comfortabel en rustig kunt zitten. Ik zal je instructies geven als dit nieuw voor je is.


Maak een afspraak of stel een vraag:

Mirjam van den Anker
Mailen
Of bel: 06 380 38 329